» Bestelservice

Bestelservice

Vul het onderstaande bestelformulier in voor het bestellen van het magazine. Na het invullen van het bestelformulier krijgt u een e-mail toegestuurd met instructie voor betaling.

Prijs per magazine

Prijs € 6,75, exclusief verzendkosten

Verzendkosten

Binnen Nederland:

Aantal kosten
1 € 2,00
2 € 2,40
3 t/m 7 € 2,65

Naar België:
Aantal kosten
1 € 7,50
2 t/m 7 € 8,50

Bestelt u meer dan zeven magazines in totaal, neem dan contact op met ons per e-mail. En we zullen de totale verzendkosten voor u berekenen en per e-mail bekendmaken.

Verzending en bezorging

» Per post

Als u uw bestelling per post laat verzorgen, dan dient u de kosten vooruit te betalen.

» Afhalen

U kunt langskomen bij één van onze trainingslocaties van Jing Wu in Rijswijk, Haarlem of Beverwijk om het magazine af te halen. Hiervoor dient u contact te betalen. Zie hier de trainingslocaties en de tijden. Tevens kunt u meedoen aan een GRATIS proefles Tai Ji. Vul hiervoor het bestelformulier in en stuur ons daarna een e-mail met daarin de week waarin u langskomt, zodat we het tijdschrift en eventueel ook een proefles Tai Ji voor u reserveren.

Betaalwijze

U kunt kiezen uit de volgende betaalwijzen:

» Vooruitbetalen

Als u bij verzending kiest voor per post dan dient u vooruit te betalen, houd dan rekening met een overboektijd van één tot drie werkdagen. Zodra uw betaling is ontvangen, wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. U kunt het bedrag overmaken op de volgende girorekening.


Bankgegevens:
Jing Wu Culture
Beverwijk
Girorekening: 3436250

 

Gebruik IBAN en BIC indien u vanuit België bestelt:

IBAN: NL11 PSTB 0003 4362 50

BIC: PSTBNL21

» Contant

U kunt alleen contant betalen, als u langskomt bij één van onze trainingslocaties van Jing Wu in Rijswijk, Haarlem of Beverwijk. Zie hierboven bij afhalen.

Bestelformulier

De velden met een * zijn verplichte velden.